Gene Krupa - Eugene Amaro
Dark Eyes
1971










SING SING SING
First Filmed Drum Solo
1937


Gene Krupa
Opus 145
1946

Gene Krupa - Benny Goodman
AVALON
1954

Gene Krupa
CARAVAN
1961

Gene Krupa - Eugene Amaro
Dark Eyes
1971

Gene Krupa
Up An Atom
1946

Gene Krupa
Sing Sing Sing
1966

Gene Krupa - Lionel Hampton
Sing Sing Sing
1971